Webbnomaderna

Paketerbjudanden för hemsidor

Vi hjälper dig att ta fram en helt ny hemsida eller vidareutveckla din befintliga webbplats. Vi erbjuder paketerbjudanden med fasta priser för hemsidor som passar både små och större företag eller organisationer.

Paketen innehåller vad de flesta företag och småföretag behöver. Paket och priser kan självklart skräddarsys för att passa era behov.

Några exempel på hemsidor

Nedan finner du några exempel på kunder där vi hjälper dem i deras webbprojekt med en ny eller uppgraderad hemsida, innehåll som texter och bilder, videoproduktioner, kampanjer, sökmotoroptimering mm.

Så här går det till

Så fort du har bestämt dig och vill att vi ska hjälpa dig med din nya hemsida är det några saker som du behöver göra innan vi kan sätta igång och bygga sidan.

För att komma igång behöver vi få en del grundläggande information om dig, ditt företag/organisation och vad du vill att vi ska göra.

Tillsammans ser vi över vad som finns idag och hur ser det ut? Vad kan bli bättre? Vad behöver utvecklas och ses över? Vad saknas idag?

Du behöver en domän och ett webbhotell innan vi kan publicera hemsidan. Om du inte har detta redan kan vi hjälpa dig med detta.

Under inledningsfasen av projektet samlar vi in alla nödvändiga uppgifter för att resten av tiden i projektet ska gå så smidigt som möjligt. Om ni redan har ett webbhotell behöver vi få denna inloggning. Detsamma gäller åtkomst till ditt webbhotell där hemsidan ska finnas.

Vi kommer även att be dig om andra befintliga uppgifter som du kan ha för t.ex. databaser, FTP, Google mm.

Skicka er logotyp till oss i en så hög upplösning som möjligt. Om ni inte har en logotyp kan vi hjälpa till med framtagning av en sådan som tillägg.

Skicka allt innehåll som du vill ska finnas med på de olika sidorna. Det vi behöver är er logotyp, de texter som ska finnas med som berättar vilka ni är, vad ni gör och beskrivande texter för vad ni erbjuder samt bilder på produkter/tjänster.

Har du en gammal hemsida redan så kan vi ta delar av detta därifrån när vi har fått inloggningsuppgifterna till sidan/servern.

Saknar du bilder & texter eller vill du förbättra det som redan finns? I så fall hjälper vi gärna till med det. 

Vi kan t.ex. hjälpa er med att leta fram bilder ur bildbanker och boka in en fotograf som kommer till er för att fotografera bilder på er interiör, er personal och era erbjudanden.

När vi har fått det vi behöver kan vi sätta igång med att skapa din hemsida och fylla den med innehåll. Detta arbete brukar ta ca 3-10 arbetsdagar beroende av storleken på webbplatsen.

Under utvecklingsfasen stämmer vi löpande av arbetet med er och justerar hemsidans utformning tills dess att ni känner er helt nöjda.

När hemsidan är klar driftsätter vi den. 

Support under en månad efter vår leverans ingår alltid. Vill du att vi ska fortsätta att hjälpa dig med tekniska uppdateringar, backup av din hemsida och innehåll efter denna period rekommenderar vi att du tecknar ett serviceavtal.

Arbetet med en webbplats tar inte slut när den är lanserad. Med en webbplats finns det alltid ett behov av support. Den ska uppdateras med innehåll, det är återkommande tekniska uppdateringar och säkerhet som behöver tas hand om för att nämna några av de saker som du måste ta hand om för att den ska fungera.

I våra serviceavtal ingår att vi tar backuper och sköter de löpande uppgraderingarna av din hemsida till ett fast pris per månad. Om oturen ändå är framme och ni behöver hjälp med att återställa er hemsida ifall den har blivit hackad har ni 50 % rabatt.

Förutom uppdateringar ingår i vissa servicenivåer även hjälp med uppdateringar  av text och bild samt mindre ändringar upp till 2h per månad.  

Om du behöver mer hjälp med din webbplats varje månad utöver det som ingår i serviceavtalen har du som är avtalskund extra bra villkor för vår Redaktörstjänst. Då kan vi skräddarsy  redaktörstid i form av reducerad minuttaxa. Vid varje åtgärd som bara tar några minuter räknar vi upp tiden till närmaste 15 minuter istället för 60 minuter som är det vanliga.

Om du behöver mer regelbunden hjälp med din hemsida som att löpande ändra i texter och bilder, publicera nytt material som t.ex. nyhetsartiklar, lägga in produkter m.m. så rekommenderar vi att du tar dig en titt på vår tjänst Webbredaktör Online. Då är vi endast en e-post eller ett telefonsamtal bort.